Thursday, May 26, 2011

Yay Me!

Hello! Terasa macam rindu dekat blog ni... Dah berhabuk pun... Sorry kuroneko, dah lama tak datang mengemas sangkar kamu ni... Busy kot... Sorry! So, for this entry I would like to post something special... It is my first attempt using a tablet! Wacom.... yay! Yes, aku dah beli Wacom... Boleh la main lukis-lukis... Hahah...

First time masa dapat Wacom tu memang kekok habislah... Tak ada confident langsung guna pen dia tu... Tapi bila dah selalu pakai, main, guna dan lukis, barulah dah biasa dan paham cara nak gunakan dengan betul... Agak-agak dah ada keberanian nak cuba lukis sesuatu, barulah aku try test...






Title : Spanish Eyes... Cewah!
Media & Softwares : Paint SAI Tool & PSD
Background: Aku berani lukis wajah aku sendiri... Yela, percubaan pertama... Kena experiment muka sendiri sebelum nak buat muka orang lain... Kang buruk pulak muka orang lain tu kalau tak berjaya... Hehehe... baik tak aku?hahah... Sacrifice? Hahaha... Well, a worth sacrificed I guess! :P

Hope you guys like it... Wanna see your portrait look something like this? You ask for it, you got it! Hire me please... :P

2 comments:

Najmah A. M said...

cun! wah...nak suruh awak lukis untuk kita jugak la. berapa awak charge ni? ;)

seriously. cantik!

Kucing Itam said...

thanks... charge? bergantung pada gambar... ;)