Saturday, September 21, 2013

En. Jay


Title : Jay portrait
Media : Mechanical Pencil.
Description : Satu-satunya teman baik yang terima saya seadanya. Dan sentiasa memberi semangat dan galakan. Lukisan ini terhasil masa tengah boring-boring, takde tugasan kat opis... Hihihi... Kami berdua bertukar-tukar lukisan. Sebab masing-masing tengah boring kat dalam opis... Hahah... Cuba memenuhi masa dengan melakukan aktiviti yang berfaedah (Yeke?). Dah lama sangat tak melukis. Sekurang-kurangnya dapat jugak la lembutkan tangan semula. Asah balik pensel yangg dah tumpul!

Mohon Maaf Zahir & Batin... :P




Title : Salam Aidilfitri
Media : Mechanical Pencil, Photoshop, vector cilok dari tenet!
Background : E-card Hari Raya. Saya tahu dah terlambat untuk post mende ni... Hihi... My bad... Kemalasan dan ke'busy'an melanda jiwa.... Mohon maaf zahir dan batin... *wink*

Wednesday, February 13, 2013

TV Promo

video



Title : Minyak Wangi SyaSya
Media : Adobe Flash
Background : Projek TV Promo untuk memperkenalkan penjamaan semula (Rebranding) produk minyak wangi SyaSya oleh Ginvera... Sebuah projek untuk subjek Major Project 2.